Sulimax Bútoripari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

 

Cégünk a SULIMAX KFT 15 éve, 2004-ben kezdte meg működését.

Mára közel 4000 iskolával és 3000 óvodával, szakképzési centrumokkal, önkormányzatokkal állunk üzleti kapcsolatban. Végzett és gyakorló pedagógusokként tanári pályánkat felcserélve tulajdonostársakként alapítottuk cégünket, abban a hitben, hogy ezzel a tevékenységünkkel jelentősebb segítséget és támogatást tudunk nyújtani az oktatási intézményeknek, a gyermekeknek, és diákoknak. Ebben nagyon sokat segít az iskolákban szerzett tapasztalatunk, az iskolai belső körülmények ismerete.  A gyermekközpontúság, a tanulók optimális szellemi és testi fejlődése kiemelt alapelv a termékeink ajánlásakor, értékesítésekor.

Reméljük, hogy csak így lehetünk szlogenünk szerint is : “A legjobb padtárs”.

 

Számunkra a siker három feltétele pedig:

  • “Érts ahhoz, amit csinálsz, szeresd azt, amit csinálsz, és higgy abban, amit csinálsz!”
  • Ennek jegyében, hivatalos kiemelt viszonteladóként szeretnénk minden oktatási intézmény számára, olyan iskolai berendezéseket, eszközöket biztosítani, és szolgáltatásokat nyújtani. amelyek hosszú távon és megbízhatóan szolgálják az oktatási intézmény működését.
  • A piacvezető, nagy múltú hazai iskolabútor gyártó cég, kiemelt szerződéses partnereként, az iskolabútorok és óvodai bútorok, étkezőbútorok, öltözőbútorok tanszerek, sportszerek teljes választékát kínáljuk minden oktatási intézménynek, az óvodáknak, általános-és középiskoláknak, és egyetemeknek. Bútoraink kiváló minőséget képviselnek. Az igényeknek megfelelően tizenkét iskolai bútorcsaládunk, a széles iskolaszekrény és iskolatáblaválaszték, a teljes körű óvodabútor kínálat biztosítja az adott intézmény célnak megfelelő berendezését. Jelentős üzletágunk a vendéglátó ipari bútorok, utcabútorok és rendezvény bútorok forgalmazása is.

 

A gyártó cég minősítése

Az általunk képviselt gyártó cég hivatalos minőségpolitikája a vevői igények által meghatározott igényszint maradéktalan teljesítését helyezi előtérbe, melynek alárendeli a teljes tervezési, gyártási és ellenőrzési folyamatot, ide értve a kereskedelmi kiszolgálás adminisztrációját is. Ennek rendszerét 2003-tól az ISO 9001 szabvány előírásai alapján állították fel és működtetik, jelenleg pedig az E-COM Cert tanúsítja.

image002image003image004

 

Tóth Imre tulajdonos                                                                             Czene János tulajdonos

Fel