Sulimax Bútoripari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

 

Cégünket a SULIMAK KFT-t volt főiskolai évfolyamtársakként, alapítottuk 2004-ben. Tanári diplomával, pedagógiai gyakorlattal, felsőfokú műszaki végzettséggel és nagy elszántsággal vágtunk bele az oktatási bútorok forgalmazásába.

Tulajdonostársakként alapítottuk cégünket, abban a hitben, hogy ezzel a tevékenységünkkel jelentősebb segítséget és támogatást tudunk nyújtani az oktatási intézményeknek, az iskolai és óvodai tárgyi és környezeti kultúra megteremtésében, az optimális tanítási – tanulási folyamat kialakításában.

Mára közel 4000 általános iskolával, középiskolával és felsőfokú intézménnyel és 2000 óvodával állunk üzleti szakmai kapcsolatban.  E mellett legfőbb partnereink között tudhatjuk, az Országos Szakképzési Centrumokat, Tankerületi Központokat és Önkormányzatokat is.

A gyermekeknek, és diákoknak lételeme az ideális otthoni és az iskolai környezet.

Ehhez járulunk hozzá bútorainkkal, oktatási eszközeinkkel, szellemiségünkkel. Ebben nagyon sokat segít az iskolákban szerzett tanári tapasztalatunk, az iskolai belső körülmények és a gyerekek ismerete.  A gyermekközpontúság, a tanulók optimális szellemi és testi fejlődése kiemelt alapelv a termékeink ajánlásakor, értékesítésekor. Reméljük, hogy csak így lehetünk “A legjobb padtárs”.

Számunkra a siker három feltétele pedig:

Érts ahhoz, amit csinálsz, szeresd azt, amit csinálsz, és higgy abban, amit csinálsz!

Ennek jegyében, hivatalos kiemelt viszonteladóként szeretnénk minden oktatási intézmény számára, olyan iskolai berendezéseket, eszközöket biztosítani, és szolgáltatásokat nyújtani. amelyek hosszú távon és megbízhatóan szolgálják az oktatási intézmény működését.

A piacvezető, nagy múltú hazai iskolabútor gyártó cég, kiemelt szerződéses partnereként, az iskolabútorok és óvodai bútorok, étkezőbútorok, öltözőbútorok tanszerek, sportszerek teljes választékát kínáljuk minden oktatási intézménynek, az óvodáknak, általános-és középiskoláknak, és egyetemeknek. Bútoraink kiváló minőséget képviselnek.

Az igényeknek megfelelően tizenkét iskolai bútorcsaládunk, a széles iskolaszekrény és iskolatáblaválaszték, színes öltözőbútor kínálat, teljes körű óvodabútor választék biztosítja az adott intézmény célnak megfelelő berendezését. Fontos üzletágunk az utcabútorok, vendéglátó ipari bútorok, rendezvény bútorok forgalmazása is.

Minősítéseink:

2019-ben cégünk a SULIMAX KFT elnyerte a Kiemelten Megbízható Vállalkozás tanúsítványt, melyet egy adott évben száz vállalkozásból csak tíz érdemel ki. A BCP Rating ©egyedileg fejlesztett speciális algoritmus, amely több mint egymillió magyar vállalkozás céginformációs adataiból válogatja le és kategorizálja a vállalkozásokat megbízhatóságuk alapján.

A SULIMAX KFT kiérdemelte a Megbízható Vállalkozás Tanúsítványt 2019-es évben.

Sulimax Kft kiemeltem megbízható vállalkozás 2019Sulimax Kft kiemeltem megbízható vállalkozás 2019

 

 

Referenciáink közül:

Semmelweis Orvostudományi Egyetem Pető András Kar – Előadótermek berendezése.

Nemzetvédelmi Egyetem, Rendőrtiszti Főiskola – Előadótermek berendezése

Széchenyi István Egyetem Öveges Kálmán Gyakorló Általános Iskola – osztálytermek berendezése

Irinyi János Református Oktatási  Központ– étkezők teljes berendezése

Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, Hidrodinamikai Rendszerek Tanszék – irodák berendezése

Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum – osztálytermek berendezése

Dél-Pesti Tankerületi Központ – Nagy Imre Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola – öltözők és étterem berendezése

Budaörsi Bleyer Jakab Általános Iskola – az iskola teljes berendezése

Georgikon Görög katolikus Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakgimnázium– osztálytermek, kollégium berendezése

Perbáli Mézeskalács Óvoda – teljes óvoda belső és szabadtéri berendezése

Vajda Péter Evangélikus Gimnázium – osztálytermek berendezése

BME Által Alapított Két Tanítási Nyelvű Gimnázium – osztálytermek berendezése

Komló Város Önkormányzat – GESZ – Konferencia termek berendezése

Felcsúti Kastély Óvoda és Bölcsőde – öltöző berendezések

 

Sulimax Kft

 

A gyártó cég minősítése:

Az általunk képviselt gyártó cég hivatalos minőségpolitikája a vevői igények által meghatározott igényszint maradéktalan teljesítését helyezi előtérbe, melynek alárendeli a teljes tervezési, gyártási és ellenőrzési folyamatot, ide értve a kereskedelmi kiszolgálás adminisztrációját is. Ennek rendszerét 2003-tól az ISO 9001 szabvány előírásai alapján állították fel és működtetik, jelenleg pedig az E-COM Cert tanúsítja.

Sulimax Kft Gyártói minősítésSulimax Kft Gyártói minősítésSulimax Kft Gyártói minősítés

Fel