Support post style:Blog, Feature,Product,Testimanial,..

 

Filter by Categories

Order by:Id,Date,Comment count,..

Order:Ascending,Descending

Example:Post Grid Product with categories 7 (Visual Componer)

 • KALEIDO TANULÓ ASZTAL domború, dekorit, kerekített sarok, 1 személyes

  Kaleido-DRDABS
  A Kaleido domború asztal vázszerkezete: 40 mm átmérőjű acél cső váz, műanyag végzáró elem, asztallap: 18 mm vastag faforgács lap két oldalon dekorit borítással, 2 mm vastag ABS élzárással, íves forma. Különlegessége, hogy egy adott termet többféle módon lehet elrendezni az asztal geometriájának köszönhetően. Az új oktatási terv az oktatás minden szintjén nagy hangsúlyt fektet a csoportmunkára, ezért gyakran, naponta akár több alkalommal is át kell rendeznie a termeket, változtatni kell az asztalok elrendezését és helyzetét. Rossz megoldás tehát nincs. Az asztalok lábai opcionálisan görgőkkel szerelve rendelhetőek a még könnyebb mozgatás érdekében.
  Read more
 • KALEIDO TANULÓ ASZTAL homorú, dekorit, kerekített sarok, 1 személyes

  Kaleido-HRDABS
  A Kaleido homorú asztal vázszerkezete: 40 mm átmérőjű acél cső váz, műanyag végzáró elem, asztallap: 18 mm vastag faforgács lap két oldalon dekorit borítással, 2 mm vastag ABS élzárással, íves forma. Különlegessége, hogy egy adott termet többféle módon lehet elrendezni az asztal geometriájának köszönhetően. Az új oktatási terv az oktatás minden szintjén nagy hangsúlyt fektet a csoportmunkára, ezért gyakran, naponta akár több alkalommal is át kell rendeznie a termeket, változtatni kell az asztalok elrendezését és helyzetét. Rossz megoldás tehát nincs. Az asztalok lábai opcionálisan görgőkkel szerelve rendelhetőek a még könnyebb mozgatás érdekében.
  Read more
 • SZ-025 3 fiókos szekrény

  SZ-025_FINAL
  korpusz és fiókelők: 18 mm vastag laminált bútorlap, 2 mm vastag ABS élzárás, hátfal: 3 mm vastag fehér színű HDF lap. 3 fiókos kivitel. Nem zárható.
  Read more
 • PUFY BABZSÁK babzsák, pogácsa formájú

  PUFY
  Kerek, pogácsa formájú puff. Kényelmes ülőalkalmatosság. Közösségi terekbe, intézményekbe, iskolákba vagy otthonra, társalgáshoz, meditáláshoz. Mérete: átmérője kb. 80 cm, magassága kb. 40 cm magas. Külön levehető külső huzattal rendelkezik
  Read more

Example:Post Grid Blog show Filter (Visual Componer)

 • Sulimax Kft – Hogyan rendezzük be az óvodai csoportszobát?

  Sulimax Kft - Hogyan rendezzük be az óvodai csoportszobát?
  A legtöbb csoportszoba alapvető gondja a hely hiánya, hiszen itt kell kialakítani a játékra, tudományokra, művészetekre, mesélésre, mozgásra stb. alkalmas sarkokat, a megfelelő óvoda bútorokkal, óvodai székekkel és óvodai asztalokkal, óvodai szekrényekkel, polcokkal, tárolókkal a könyvek, játékok, írószerek, festékek, gyurma stb. számára.
  Read more
 • Sulimax – Utcabútorok jelentősége a közösségi kultúrában

  Válogatott utcabútorok: padok
  A köztérhasználati szokások óriási változásokon mennek keresztül, ezzel összefüggésben a hagyományos utcabútorokat mindinkább felváltják a sokféle funkciót integráló designelemek, amelyek gyakran egyszerre biztosítják a kültéri ülőhelyeket. A Sulimax Kft utcabútor termékkínálatában, a legfontosabb szerepet a kültéri padok játszanak.
  Read more
Fel