Support post style:Blog, Feature,Product,Testimanial,..

 

Filter by Categories

Order by:Id,Date,Comment count,..

Order:Ascending,Descending

Example:Post Grid Product with categories 7 (Visual Componer)

 • 12 SZEMÉLYES MULTIASZTAL POLISZTIROL ÜLŐKÉVEL

  MAPO-12_01-667x500
  Az összecsukható multiasztal ideális bútor többcélú helyiségekbe. Egy személy is ebédlővé alakíthat egy termet pár perc alatt, utána pedig ismét pár perc, és újra üres a terület. Az asztal optimálisan felszerelt, korcsoportok szerinti magasságban, illetve 12 és 16 fős kivitelben választható. összehasonlítva egy normál ebédlőasztallal és székkel, ez a bútor helytakarékos, zajtalan és időtakarékos a mozgatása. A kialakított csukló és görgős rendszernek köszönhetően veszély nélkül lehet összecsukni és kinyitni a bútort. Az extrém strapabíró és stabil műanyag ülések szilárdan kapcsolódnak a vázhoz. A váz színe szürke, az asztallap bükk, a műanyag ülőke kék színű.
  Read more
 • QUADRA 4. PAD

  QEP-4_01-750x500
  Szinterezett acél cső vázszerkezet, műanyag végzáró elem. Asztallap 18 mm vastag faforgács lap két oldalon dekorit borítással, 2 mm vastag ABS élzárással. Ülőfelület Soliwood palást. Nincs több zajos széktologatás! – Szerkezete: 16-18 darab hártyavékony bükkfa furnér, melyet tömören átitatnak műgyantával, opcionálisan a külső felületre gyantás papírdekort is kérhető. Egy fűtött formaszerszámban nagy nyomással préselik össze, hogy a fa rostjai is összetömörödnek, pórusait a műgyanta teljesen kitölti, majd térhálósodik, így nem hőre lágyuló a szerkezet. – víztömör, nem porózus, a folyadékok nem hatolnak a szerkezetébe, – ragasztóanyag mentes, – ülőfelületen a szerszám által készített érdesített lenyomat található – igény esetén kéznyílás is kimunkálható, ezesetben a megmunkált felületek is változatlan állékonyságúak, tömörségűek – ütés és karcálló keménységű, valamint hőálló is a hőpréselés technológiájának köszönhetően, „csikkálló”
  Read more
 • TRILL H.76 műanyag bárszék 3

  img_1207
  Üvegszál erősítésű, egyben formaöntött, UV álló, műanyag szerkezetű bárszék, lábtartóval. Üreges csővázas kerete miatt, a mérete ellenére is könnyen mozgatható, rakásolható. Csúszásmentes lábdugókkal szerelt. Ülőmagassága 76cm, de elérhető 65cm-es magassággal is. (Trill Mini)
  Read more
 • TRILL H.76 műanyag bárszék 2

  img_1203
  Üvegszál erősítésű, egyben formaöntött, UV álló, műanyag szerkezetű bárszék, lábtartóval. Üreges csővázas kerete miatt, a mérete ellenére is könnyen mozgatható, rakásolható. Csúszásmentes lábdugókkal szerelt. Ülőmagassága 76cm, de elérhető 65cm-es magassággal is. (Trill Mini)
  Read more

Example:Post Grid Blog show Filter (Visual Componer)

 • Sulimax Kft – Hogyan rendezzük be az óvodai csoportszobát?

  Sulimax Kft - Hogyan rendezzük be az óvodai csoportszobát?
  A legtöbb csoportszoba alapvető gondja a hely hiánya, hiszen itt kell kialakítani a játékra, tudományokra, művészetekre, mesélésre, mozgásra stb. alkalmas sarkokat, a megfelelő óvoda bútorokkal, óvodai székekkel és óvodai asztalokkal, óvodai szekrényekkel, polcokkal, tárolókkal a könyvek, játékok, írószerek, festékek, gyurma stb. számára.
  Read more
 • Sulimax – Utcabútorok jelentősége a közösségi kultúrában

  Válogatott utcabútorok: padok
  A köztérhasználati szokások óriási változásokon mennek keresztül, ezzel összefüggésben a hagyományos utcabútorokat mindinkább felváltják a sokféle funkciót integráló designelemek, amelyek gyakran egyszerre biztosítják a kültéri ülőhelyeket. A Sulimax Kft utcabútor termékkínálatában, a legfontosabb szerepet a kültéri padok játszanak.
  Read more
Fel