Support post style:Blog, Feature,Product,Testimanial,..

 

Filter by Categories

Order by:Id,Date,Comment count,..

Order:Ascending,Descending

Example:Post Grid Product with categories 7 (Visual Componer)

 • PUFY BABZSÁK babzsák, pogácsa formájú

  PUFY
  Kerek, pogácsa formájú puff. Kényelmes ülőalkalmatosság. Közösségi terekbe, intézményekbe, iskolákba vagy otthonra, társalgáshoz, meditáláshoz. Mérete: átmérője kb. 80 cm, magassága kb. 40 cm magas. Külön levehető külső huzattal rendelkezik
  Read more
 • NEW BABZSÁK, HOSSZÚKÁS hosszúkás babzsák

  NEW
  Egy igazán trendi bútordarab, közösségi terekbe, kényelmes, hosszú kialakítása megtámasztja a bokát is. Mérete: 175 cm hosszú, kb. 110 cm magas. Huzata levehető, és első osztályú polisztirol gyöngy a töltete.
  Read more
 • CLASSIC BABZSÁK babzsák, ülőpuff

  CLASSIC
  Klasszikus ülőpuff, keményebbre töltve első osztályú polisztirol gyönggyel. Mérete kb. 40 cm átmérő, kb. 50 cm magas. Külső huzata levehető, és mosható. Akár babzsák mellé lábtartónak, akár önállóan, rengeteg célnak megfelel.
  Read more
 • BIG BABZSÁK babzsák

  BIG
  A klasszikus csepp formájú babzsák a babzsákok leggyakoribb formája. Ez a nagyobbik méret, amiben már a nagyobbak, a felnőttek is kényelmesen elférnek. Átveszi a test formáját, meg-támasztja a gerincet. Mérete: kb. 110 cm átmérő az alja, kb. 100 cm magas, ha a tetejénél fogva kézben tartjuk. Huzata levehető, mosható. Töltete első osztályú polisztirol gyöngy, ez biztosítja a komfortot
  Read more

Example:Post Grid Blog show Filter (Visual Componer)

 • Sulimax Kft – Hogyan rendezzük be az óvodai csoportszobát?

  Sulimax Kft - Hogyan rendezzük be az óvodai csoportszobát?
  A legtöbb csoportszoba alapvető gondja a hely hiánya, hiszen itt kell kialakítani a játékra, tudományokra, művészetekre, mesélésre, mozgásra stb. alkalmas sarkokat, a megfelelő óvoda bútorokkal, óvodai székekkel és óvodai asztalokkal, óvodai szekrényekkel, polcokkal, tárolókkal a könyvek, játékok, írószerek, festékek, gyurma stb. számára.
  Read more
 • Sulimax – Utcabútorok jelentősége a közösségi kultúrában

  Válogatott utcabútorok: padok
  A köztérhasználati szokások óriási változásokon mennek keresztül, ezzel összefüggésben a hagyományos utcabútorokat mindinkább felváltják a sokféle funkciót integráló designelemek, amelyek gyakran egyszerre biztosítják a kültéri ülőhelyeket. A Sulimax Kft utcabútor termékkínálatában, a legfontosabb szerepet a kültéri padok játszanak.
  Read more
Fel