Support post style:Blog, Feature,Product,Testimanial,..

 

Filter by Categories

Order by:Id,Date,Comment count,..

Order:Ascending,Descending

Example:Post Grid Product with categories 7 (Visual Componer)

 • Hargita pad 1 személyes támlás

  Klasszikus P 101
  Klasszikus padjaink öntöttvas vázzal, ülőfelületük kültéri lazúrozással kezelt fenyőfából készülnek. Lecsavarozható kivitelben szállítjuk.
  Read more
 • London pad 1 személyes támla nélkül

  london P 22
  A kültéri London pad fémváza horganyzott 40 mm átmérőjű acélcsőből, támlájuk és ülőfelületük kültéri lazúrozással kezelt fenyőfából készül. Lecsavarozható vagy lebetonozható kivitelben is gyártjuk.
  Read more
 • London pad 1 személyes támlás

  london P 25
  A kültéri London pad fémváza horganyzott 40 mm átmérőjű acélcsőből, ülőfelületük és háttámlájuk kültéri lazúrozással kezelt fenyőből vagy keménylombos fából készül. Lecsavarozható vagy lebetonozható kivitelben is gyártjuk.
  Read more
 • Cube pad 1 személyes támlás

  cube P 53
  A kültéri Cube pad fémváza horganyzott 60 x 20 mm-es zártszelvényből készül, kültéri lazúrral ellátott tölgyfa ülőfelülettel és háttámlával.
  Read more

Example:Post Grid Blog show Filter (Visual Componer)

 • Milyen iskolai bútorokra van szükség az osztályteremben?

  Egy oktatási intézmény kialakítása nagyon fontos a tanítás hatékonyságának, valamint a gyerekek és a pedagógusok kényelmének szempontjából is. Az iskolák berendezésekor oda kell rá figyelni, hogy minden szükséges eszköz meglegyen, és ne hiányozzon egyetlen berendezés sem.
  Read more
 • Állítható iskolabútorokkal praktikusan rendezheti be a tantermeket!

  sulimax.hu.19feb
  Sok tanintézményben még mindig ugyanazokat az iskolabútorokat látni. Ez nem túlságosan előnyös, hiszen a régi iskolabútorok többsége inkább már elavult, mintsem klasszikus darab, ez a tulajdonságuk pedig csak azt eredményezi, hogy az ezeket használó tanulókra negatív hatással vannak. Érdemes körülnézni az iskolabútorok piacán, és amint lehet, új, modern darabokra cserélni a régi, rozoga, idejétmúlt padokat, székeket.
  Read more
Fel