Sulimax Bútoripari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Cégünk a SULIMAX KFT 2005-ben kezdte meg működését, mára közel 4000 iskolával és 2500 óvodával állunk üzleti kapcsolatban.
Hivatalos kiemelt viszonteladóként szeretnénk minden oktatási intézmény számára, olyan iskolai berendezéseket, eszközöket biztosítani, és szolgáltatásokat nyújtani. amelyek hosszú távon és megbízhatóan szolgálják az oktatási intézmény működését.

Elsődleges tevékenységünk az iskolabútorok és óvodai bútorok, eszközök forgalmazása.

A piacvezető, nagy múltú hazai iskolabútor gyártó cég, kiemelt szerződéses partnereként, az iskolabútorok és óvodai bútorok, étkezőbútorok, tanszerek, sportszerek teljes választékát kínáljuk minden oktatási intézménynek, az óvodáknak, általános-és középiskoláknak, és egyetemeknek. Bútoraink kiváló minőséget képviselnek. Az igényeknek megfelelően tizenkét iskolai bútorcsaládunk, a széles iskolaszekrény és iskolatáblaválaszték, a teljes körű óvodabútor kínálat biztosítja az adott intézmény, célnak megfelelő berendezését.

Jelentős üzletágunk a vendéglátó ipari bútorok, utcabútorok és rendezvény bútorok forgalmazása.

Ezen belül beltéri és kültéri műanyag székek és asztalok hatalmas választékát kínáljuk partnereinknek.  A kiváló minőség és design mellet, a bútorok anyag- forma- és színvilágának változatossága, biztosítja a hely adottságaihoz illő harmonikus megjelenést. Éttermek, bárok, bisztrók, sörözők, pubok, klubok, kávézók, teraszok berendezésére ajánljuk ezeket a bútorainkat.

Konferenciák rendezvények klasszikus bútorai, konferenciaszékek, rendezvény asztalok, szerviz- és büféasztalok szerepelnek fő termékeink között. Az utcabútorok jellemzője, hogy kihelyezésük állandó, és különösebb védelem nélkül szolgálják a közönséget. Ellenállnak mind az időjárás, mind a fokozott igénybevétel viszontagságainak. Teljesítik a felügyelet nélküli szabadtéri eszközök biztonsági követelményeit. Egyedi tervezésű utcabútoraink prémium minőséget, különleges dizájnt és esztétikus, letisztult megjelenést képviselnek.

Iskolai marketing, széleskörű, speciális szolgáltatások oktatási intézmények számára

Ezen üzletágunk, teljes körűen foglalja magába az összes olyan egyedi és testreszabott marketing szolgáltatást, amelyek az iskolák egész éves működésének fontos elemei.
Tapasztalt és magas szakmai színvonalon alkotó munkatársaink segítségével az alábbi szolgáltatásokat nyújtjuk partnereinknek:

  • Iskolai meghívók oklevelek, plakátok, faliújságok, tervezése, kivitelezés.
  • Tablók teljes körű elkészítése,
  • Grafikai tervezés-kivitelezés
  • Iskolai címerek, zászlók készítése Iskolai honlap tervezés, készítés, fejlesztés.
  • Iskolai kommunikációs kampányok tervezése-kivitelezés
  • Teljes körű nyomdai megoldások

A BÚTOROK GYÁRTÁSA

Az általunk forgalmazott bútorok gyártása Magyarországon történik.

A nagy múltú piacvezető bútorgyártó cég, 25 éves gyártási tevékenysége egy telephelyen történik, magyar munkaerőt alkalmazva és magyar alapanyagokat felhasználva. A lakatos-előkészítő, a hegesztő és porlakk festő üzemekben készülnek el a fémvázak, az asztalos és kárpitos üzemben a fa-, bútorlap- és kárpitozott bútorok és alkatrészek. A szereldében állítják össze a kész bútorokat, tisztítják, ellenőrzik és becsomagolják. A szállítás általában saját, speciálisan bútorszállítás céljára használatos teherautókkal és gyakorlott személyzettel történik. Ha igény merül föl a berendezési tárgyak beállítására, helyszíni telepítésére, ezeket is saját szakemberek végzik.

A gyártó cég nemcsak a hazai piacon szerzett egyes üzletágakban vezető pozíciót, hanem a szomszédos országokban is jelentős hídfőállásokkal rendelkezik, termékeinek mintegy harmadát határainkon kívül, de a Közép-Európai régióban értékesíti. Jelentős erősségnek tekinthető a bútorgyártás kapacitása és rugalmassága, hiszen akár állami méretű igényeket akár rövid határidejű megrendeléseket is képesek kielégíteni, vezető hazai bútor gyártóként gyorsan és maradéktalanul képesek alkalmazkodni az egyedi vevői igényekhez.  A sikeres viszonteladói együttműködésünk zálogát az exkluzív szerződésben foglaltak biztosítják a Sulimax Kft. részére.

A gyártó cég minősítése

Az általunk képviselt gyártó cég hivatalos minőségpolitikája a vevői igények által meghatározott igényszint maradéktalan teljesítését helyezi előtérbe, melynek alárendeli a teljes tervezési, gyártási és ellenőrzési folyamatot, ide értve a kereskedelmi kiszolgálás adminisztrációját is. Ennek rendszerét 2003.-tól az ISO 9001 szabvány előírásai alapján állították fel és működtetik, jelenleg pedig az E-COM Cert tanúsítja.

image002 image003 image004

REFERENCIÁINK

Rendőrtiszti Főiskola
Előadótermek berendezése

Főv-2 Építőipari és Beruházó Zrt.
Bleyer Jakab Német Nemzetiségi Általános Iskola-Budaörs, teljes intézmény berendezése

Varga Tamás Általános Iskola – Hódmezővásárhely
Tantermi bútorok, tanulószékek és asztalok, iskolatáblák

Általános Iskola Alapfokú Művészetoktatási Intézmény – Tiszaújváros
Tantermek teljes berendezése

Gödöllői Madách Imre Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium
Tantermek és kollégium berendezése

Óbudai Mesevilág Óvoda – Budapest
Óvodai faszékek asztalok